από €345,00
Book Now

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ 6 ημέρες

Not Rated

Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Aναχωρησεις 22,29/12 &03/01

Aπό: 345,00

Μοναδικές γιορτές στο μαργαριτάρι του Δούναβη!!

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ   από 340€ με πλούσια ημιδιατροφή σε πολυτελή ξενοδοχεία 4*!!

Αναχώρηση  22/12 & 03/01

Τιμή :  345,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή:   495,00 €  μονόκλινο

 Αναχώρηση  29/12

Τιμή:   395,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή:   545,00 €    € μονόκλινο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • * Οι διανυκτερεύσεις στη Σερβία μπορεί να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά στη περιοχή Kρούσεβατς/Κραγκούγεβατς.
 • * Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Αναχώρηση 06:00 απο Πειραιά και 06:20 απο Αθήνα για στάση στην περιοχή της Λαμίας και μέσω Λάρισας- Κοιλάδας Τεμπών– Πλαταμώνα και με ενδιάμεση στάση για γεύμα προαιρετικά, φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη χώρα των Σκοπίων για να περάσουμε στη Σερβία και από εκεί για τη περιοχή του Παρασίν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΕΡΒΙΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Βορρά της χώρα και αφου προσπεράσουμε τη πρωτεύουσα πόλη του Βελιγραδίου θα διασχίσουμε τη Βοιβοντίνα και το Νόβι Σάντ για να φτάσουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Παρίσι της Ανατολής, την πανέμορφη Βουδαπέστη, που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη με μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και τη φωτισμένη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση

3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη και την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο Αντράσσυ όπου θα συναντήσουμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων για να βρεθούμε στη Βούδα και να επισκεφθούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του Γκέλλερτ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο Vaci, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ Gerbaeud & New York. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην ημερήσια εκδρομή μας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του Στράους και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), την κρατική Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους Αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς Κήπους, το Παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο καθώς και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η Πλατεία Σβαρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου αλλά και το σπουδαιότερο παλάτι της Βιέννης, το Σένμπρουν. Κατόπιν χρόνος για τα ψωνια μας στις αγορές της πόλης. Επιστροφή αργα το βράδυ στη Βουδαπέστη, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΠΑΡΑΣΙΝ

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με στάση – επίσκεψη στην πόλη του Βελιγραδίου, με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγ,Σάββα,τη κοσμικη πλατεία Τεραζίγιε και το επιβλητικό φρούριο σύμβολο της πόλης,το ιστορικό Καλεμεγκντάν. Συνεχίζουμε για την περιοχή του Παρασίν. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΣΕΡΒΙΑ- ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη Σερβία με προορισμό το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι επιστροφής μας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για να φτάσουμε αργά το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Ημιδιατροφή(5 πρωινά και 5 δείπνα)
 • Περιηγήσεις/ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • αρχηγός συνοδός
 • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • * Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • * Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία, check point πόλεων και διελεύσεις (35€)
 • * Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

6ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €345,00

Organized by

SymiacosTravel

Member Since 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει