από €365,00
Book Now

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ 

Not Rated

Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

6 ημέρες

Αναχωρήσεις 22/12,29/12,03/01

Aπό: 365,00

6ημέρη οδική εκδρομή 

 Αναχώρηση  22/12 & 03/01

Τιμή :  365,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή:   475,00 €  μονόκλινο

 Αναχώρηση  29/12

Τιμή:   395,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή:   495,00 €    € μονόκλινο

View More

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση 07:00 από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Λαμία(Ε.Ο.) στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να φτάσουμε στη Λάρισα(ΕΟ) όπου και στάση για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η Νέα Εθνική Οδός μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την Εγνατία Οδό για την πόλη της Κομοτηνής. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου θα επίσκεφτούμε αρχικά το Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και στη συνέχεια θα έχουμε προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής.Κατόπιν μια πρώτη επίσκεψη στο κέντρο της Πόλης και εν συνεχεία μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βλαχέρνας όπου θα πάρουμε το αγίασμα μας και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο .Κατόπιν συνεχίζουμε με την μεγαλοπρεπή Αγιά Σοφιά που στέκει επιβλητική δίνοντας μας μοναδικές συγκινήσεις καθώς αρχίζουμε μαζί της τη σημερινή μας ξενάγηση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ξακουστό “Μπλε Τζαμί” από το χρώμα που κυριαρχεί στην λαμπερή μωσαϊκή διακόσμηση,τον Ιππόδρομο,τη στήλη του Κωνσταντίνου αλλά και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου, μνημεία σπο το ένδοξο βυζαντινό παρελθόν της πόλης. Συνεχίζουμε με το παλάτι Τοπ Καπί γνωστό για τους θησαυρούς του αλλα και τη μοναδική θέα προς το Βόσπορο. Συνεχίζουμε με το Παλάτι Γεραμπατάν ή αλλιώς Βασιλική Κιστέρνα του Ιστουνιανού με τους 336 κιόνες και τις περίφημες μέδουσες.To μεσημέρι γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν η να δοκιμάσετε μύδια τηγανητά στην Ψαραγορά BALIK PAZAR και στην Στοά Χρηστάκη, διασκεδάζοντας παρέα με τους Κωνσταντινουπολίτες και τους πλανόδιους μουσικούς.Το βράδυ μην παραλείψετε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα κέντρα με χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Μετά το πρωινό μας ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο επιβλητικό παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ.Εδώ θα θαυμάσετε τον μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο, τα αμύθητης αξίας χαλιά και τους πίνακες, τα μοναδικά αντικείμενα που κοσμούν τις αίθουσες του παλατιού. Στο σύνολο τους 23, μοιρασμένες σε δύο ορόφους, οι οποίοι χωρίζουν από μια εντυπωσιακή σκάλα. Μην παραλείψετε να βγάλετε φωτογραφίες στους εξωτερικούς χώρους του παλατιού και συγκεκριμένα στην έξοδο προς τον Βόσπορο.Κατόπιν αναχώρηση για το λιμάνι με προορισμό τα πανέμορφα και ξακουστά Πριγκηπόνησα, τη Χάλκη και την Πρίγκηπο, καταπράσινες κηλίδες που στολίζουν τα νερά του κόλπου. Λίγα λεπτά αφού ξεκινήσει το πλοίο, στα αριστερά μας θα συναντήσουμε το πανέμορφο κτίριο του σταθμού, το οποίο όλοι έχουμε δει στην “Πολίτικη Κουζίνα”. Μην παραλείψετε να το βγάλετε φωτογραφία! Πρώτη μας στάση η Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε την πολυσυζητημένη Θεολογική Σχολή. Με προσωπικά έξοδα, θα νοικιάσουμε άμαξες για να μεταφερθούμε στον λόφο που βρίσκεται η Σχολή. Καθίστε στα θρανία, νιώστε πάλι μαθητές και ακούστε την ιστορία αυτής της σχολής…. Μετά την Χάλκη, θα επιβιβαστούμε πάλι στο πλοίο για να δούμε και το άλλο μεγάλο νησί, την Πρίγκηπο όπου και θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο και θα κάνουμε βόλτα στην πλατεία.Αργά το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να κάνετε έναν περίπατο στον πασίγνωστο πεζόδρομο που οδηγεί προς το Πέραν και τον πύργο του Γαλατά, την διάσημη οδό Ιστικλάλ και να επισκεφτείτε ενα απο τα πιο διάσημα χαμάμ της Πόλης το GALATASARAY HAMAM. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του,τη μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γιαλί” – βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου -αλλά και να θαυμάσουμε την κρεμαστή γέφυρα και μέρος της Ασιατικής Κωνσταντινούπολης.Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο πολύβουο Σκεπαστό Παζάρι με τα 5000 μαγαζάκια, το γραφικό Καπαλί Τσαρσί και την Αιγυπτιακή Αγορά. Εκεί θα βρείτε ότι μπορεί να βάλει ο νους σας και θα γνωρίσετε μια άλλη χαρακτηριστική όψη της πόλης.Ελεύθερη ώρα στην διάθεσή σας για τα τελευταία σας ψώνια και αναχώρηση για την Κομοτηνή. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής και κάνοντας τις απαραιτητεςς ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • * Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • * Περιηγήσεις/ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • * 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* στην Κωνσταντινούπολη
 • * 3 γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
 • * Εισιτήρια φέρυ για τα Πριγκηπόνησσα
 • * 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* στην Κομοτηνή
 • * Δημοτικοί φόροι
 • * Αρχηγός-Συνοδός
 • * Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • * ΦΠΑ
 • Φιλοδωρήματα και ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

6ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €365,00

Organized by

SymiacosTravel

Member Since 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει