από €375,00
Book Now

Κωνσταντινούπολη Πάσχα στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου

Not Rated

Διάρκεια

7 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Daily Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

English, Greek

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1Η ΜΕΡΑ 21/4 Μ. Πέμπτη: Αθήνα Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση στα γραφεία μας ώρα 06:30 και αναχώρηση ώρα 07.00 με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 22/4 Μ. Παρασκευή:

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο .Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Η γνωριμία μας με την Βασιλεύουσα αρχίζει με τα τείχη του Επταπυργίου και το Μπαλουκλί. Γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο . Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία της Αγ. Τριάδος στο Ταξίμ. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ 23/4 Μ. Σάββατο: ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Πρωινό και κλασσική ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, την θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ) το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το Γερεμπατάν που είναι η Βυζαντινή δεξαμενή με τις χίλιες κολώνες. Γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Απόγευμα ελεύθερο Το βράδυ μεταφορά για την Ανάσταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι της Κων/πολης. Θα ακολουθήσει προαιρετικό αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ 24/4 Κυριακή του Πάσχα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη, προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την δεύτερη Ανάσταση και επίσκεψη στην εκκλησία των Βλαχερνών. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τον Καφέ μας πανοραμικά στο λόφο του Πιέρ Λοτί .
Προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου .Πασχαλινό γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο στον Άγιο Στέφανο Ελληνικό προάστιο στην θάλασσα του Μαρμαρά .Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Απόγευμα ελεύθερο στον πεζόδρομο του Πέραν .Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα και χανουμάκια .

5Η ΜΕΡΑ 25/4 Δευτέρα του Πάσχα: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο Σήμερα θα επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα .Διασχίζοντας την Κρεμαστή Γέφυρα του Βοσπόρου και απολαμβάνοντας την θέα από ψηλά φθάνουμε στην Ήπειρο της Ασίας και στην Μικρασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης . Στη συνέχεια με το καραβάκι μετάβαση στα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στην Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στην περίφημη Θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο όπου θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά του νησιού και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για αγορές και ελεύθερο γεύμα στα πολλά και γραφικά ταβερνάκια του νησιού . Ελεύθερος χρόνος για όποιον επιθυμεί να ανέβει και να προσκυνήσει στον Αι Γιώργη τον κουδουνά η να προσκυνήσει στον Ναό του Αγίου Δημητρίου στο λιμάνι .Τα πάντα στα Πριγκηπόνησα μαρτυρούν την Ελληνικότητα αυτών των νησιών . Επιστροφή στην Κων/πολη. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο .Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ 26/4 Τρίτη:

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο . Μετάβαση στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) και ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αναχώρηση από την Πόλη. Διέλευση συνόρων . Άφιξη στην Κομοτηνή η Ξάνθη Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7Η ΜΕΡΑ 27/4 Τετάρτη:

Πρωινό και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κων/πολη
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα
 • Όλα τα προγεύματα σε μπουφέ
 • 4 γεύματα στην Τουρκία
 • Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα με ιδιωτικό πλοίο
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Εισόδους στα μουσεία, κρουαζιέρα στον Βόσπορο 25 ευρώ
 • κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα και χανουμάκια –φαγητό και ποτό 35 ευρώ ,
 • τα ποτά ,τα φιλοδωρήματα. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Check point και φόροι ξενοδοχείων 25 ευρώ

Durations

7 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €375,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει