€140,00
ΕΛΛΑΔΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

€140,00

Tour Itinerary

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναχώρηση 07:00 πμ από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για ΛΑμία Ε.Ο-στάση, Λάρισα ΕΟ-παραμονή για γεύμα και συνεχίζουμε με προορισμό την ιστορική Παναγιά Σουμελά,επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά.Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Κατόπιν για το Λουτράκι Αριδαίας που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί την πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.
Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Μετα το πρωινό μας χρονος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Αγ.Παντελεήμονα που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη.Κατοπιν θα ανηφορίσουμε στο πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής τον γραφικό Αγ. Αθανάσιο όπου και παραμονή για φαγητό ενώ το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΣΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας και επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου- που λέγεται και «φρύδι της πόλης»- και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια.Συνεχίζουμε για την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται απο τον ποταμό Αραπίτσα ενώ στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιλαμβάνεται το δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της.Επόμενος σταθμός το άλσος του Αγ.Νικολάου,ενας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα και Πειραιά.

Durations

3μέρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει