€135,00
ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΝΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Tour Itinerary

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-Μ.ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΜΥΣΤΡΑ-ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αναχώρηση 07.30πμ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα για Αρτεμήσιο, στάση και από εκει για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν θα επισκεφτούμε την επιβλητική καστροπολιτεία του Μυστρά,σύμβολο της βυζαντινής αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπείρου.Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια για Σκάλα Λακωνίας.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μονεμβασιά, γνωστή και ως Μαλβάζια από την εποχή των Φράγκων που ηταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος.Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο,διανυκτέρευση

3η ημέρα: ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠ. ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην Αρεόπολη,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας χαρακτηριστικός οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με καλοδιατηρημένα πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες.Συνεχίζουμε για Δυρό για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Κατόπιν για το γραφικό Γύθειο με την όμορφη παραλία του όπου και παραμονή για γεύμα και ύστερα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με και με ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Φόρμα ενδιαφέροντος

    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Durations

    3μέρες

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει