από €1.070,00
Book Now

ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Not Rated

Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Daily Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Το ψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο…

Από μια μικρή άσημη πολιτεία της ερήμου, το Ντουμπάι μεταμορφώθηκε σε μια μοντέρνα «Πόλη της υπερβολής», που κυνηγά πλέον το μεγαλύτερο, το υψηλότερο, το ακριβότερο, το πιο χλιδάτο. Εδώ βρίσκεται το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο Burj Dubai, το μεγαλύτερο τεχνητό νησί Palm Island, το μεγαλύτερο τεχνητό χιονοδρομικό κέντρο (Ski Dubai) και το μεγαλύτερο Shopping Mall στον κόσμο Emirates Mall & Dubai Mall. Ακόμα και τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι αποτελούν από μόνα τους αξιοθέατα, και μάλιστα μοναδικά. Το «Burj-al-Arab» είναι το υψηλότερο επτά (!) αστέρων ξενοδοχείο στον κόσμο, σήμα κατατεθέν του Ντουμπάι.

Διάρκεια: 6 ημέρες

Αναχωρήσεις: 23,  29, 30/12 & 2/1

Αναχωρήσεις Ημέρες Ξενοδοχείο Δίκλινο Διαφορά Μονοκλίνου
23/12 6 Novotel World Trade Center 4* 1.070 € + 350 €
     Marriott Al Jadaff 5* 1.240 € + 450 €
28, 29, 30/12 Novotel World Trade Center 4* 1.399 € + 599 €
Tower Plaza 5* 1.655 € + 750 €
Paramount Hotel 5* 1.715 € + 840 €
 

02/01

 

Novotel World Trade Center 4* 1.095 € + 350€
23/12 7  

Novotel World Trade Center 4*

 

1.185 € + 410 €
     Marriott Al Jadaff 5* 1.320 € + 495 €

 

Ημερομηνίες Διαδρομή Αναχώρηση Άφιξη
1η ημέρα Αθήνα – Ντουμπάι 17.05 23.40
6η ημέρα Ντουμπάι – Αθήνα 11.50 15.25

 

View More

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: Αθήνα – Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. ‘Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ντουμπάι – Πανοραμική Ξενάγηση Πόλης – Περσικός κόλπος

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε την πανοραμική περιήγηση στην πόλη του Ντουμπάϊ. Διασχίζουμε τον πιο κεντρικό δρόμο του Ντουμπάϊ, τον δρόμο του Σείχη Ζάιντ όπου θαυμάζουμε τον ψηλότερο πύργο στον κόσμο τον Burj Khalifa, τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάϊ, τους Emirates Towers, το διεθνές κέντρο εμπορίου. Συνεχίζουμε περνώντας από την περιοχή της Μπαστάκια, τα πρώτα σπίτια του Ντουμπάϊ, με τις ανεμοδόχους, το παλάτι της Σέιχα Μάριαμ, την περιοχή με τα αραβικά προξενεία και το Παλάτι του Σείχη Μωχάμεντ Αλ Μακτούμ, του κυβερνήτη του Ντουμπάϊ. Καταλήγουμε στην περιοχή της Ντέιρα, και την μικρή Βενετία του Ντουμπάϊ, το Creek , όπου θα επιβιβαστούμε στα πλωτά ταξί τα λεγόμενα Άμπρα. Θα βρεθούμε στα φημισμένα παζάρια χρυσού, μπαχαρικών, ηλεκτρονικών και υφασμάτων όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και αγορές. Στη συνέχεια στάση για γεύμα σε πολυτελές ξενοδοχείο. Κατευθυνόμαστε προς τα νότια, διασχίζοντας την εντυπωσιακή λεωφόρο Sheikh Zayed, βλέποντας το υπέργειο δίκτυο μετρό – ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα γραμμών μετρό χωρίς οδηγό στον κόσμο. Στη διαδρομή θα δούμε επίσης τo World Trade Centre, το εντυπωσιακό, υπό κατασκευή, Μuseum of the Future, το τεχνητό κανάλι, Dubai Water Canal, το Mall of the Emirates και το Dubai Internet City. Επίσης, θα επισκεφθούμε την Dubai Marina, ένα τεχνητό κανάλι 3χλμ. που περνάει ανάμεσα από ουρανοξύστες και σταματάμε για φωτογραφίες μπροστά στον ψηλότερο στριφογυριστό ουρανοξύστη στον κόσμο, Cayan Tower. Συνεχίζουμε στην περιοχή της Τζουμέιρα, την πιο ακριβή περιοχή του Ντουμπάι και θα κινηθούμε στον παραλιακό δρόμο. Αφού περάσουμε από το χωριό της γνώσης και διάφορα παλάτια Σεϊχηδων, η συνέχεια της διαδρομής μας στην περιοχή της Τζουμέιρα θα μας περάσει από το Τζαμί της Τζουμέιρα και από το Σπίτι της Ένωσης, το σημείο όπου υπογράφτηκε η συνθήκη ένωσης των Εμιράτων το 1971. Επόμενη μας στάση το 8ο θαύμα στον κόσμο το Φοίνικα της Τζουμέιρα. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι για να δούμε το νησί από ψηλά. Θα δούμε μοναδικά κτίρια, ξενοδοχεία, το Aqua venture, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με νερό τσουλήθρες στη μέση Ανατολή και τις βίλες που βρίσκονται στα φύλλα του φοίνικα από τις οποίες έχουν αγοράσει αρκετοί διάσημοι. Στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο, Atlantis the Palm. Επόμενη μας στάση το ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι, Burj El Arab όπου θα κάνουμε και εκεί στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα επισκευθούμε την «Βενετία των Αραβικών Εμιράτων», Madinat Jumeirah σύμπλεγμα με μαγαζιά με είδη λαϊκής τέχνης, εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Επιστρέφοντας θα μεταφερθούμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου, Dubai Mall για ψώνια. Εκεί θα έχετε ελεύθερο χρόνο για αγορές ή για να επισκευθείτε το ενυδρείο του Ντουμπάι που αναμφίβολα αξίζει μια επίσκεψη. Περιλαμβάνει πάνω από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Δίπλα βρίσκονται και τα μεγαλύτερα συντριβάνια του κόσμου, που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής με φόντο τον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

3η ημέρα: Ντουμπάι – Παλιά Πόλη – Αγορά – Ντουμπάι Φρέιμ, Βραδινή Κρουαζιέρα (προαιρετικά)

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση προς την περιοχή Μπαστακία, την παλια πολη. Θα δούμε τα πρώτα σπίτια του Ντουμπάϊ με τις ανεμοδόχους, το παλάτι της Σέιχα Μάριαμ, την περιοχή με τα αραβικά προξενεία και το Παλάτι του Σείχη Μωχάμεντ Αλ Μακτούμ, του κυβερνήτη του Ντουμπάϊ. Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο της πόλης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι φωτογραφίες όπου δείχνουν διαδοχικά την ανάπτυξη της σημερινής κοσμοπολιτικής πόλης η οποία ξεκίνησε ως ένα μικρό ψαροχωρι σε ένα απίστευτο αμμώδες τοπίο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο κανάλι Ντουμπάι Κρικ, εκεί θα επιβιβαστούμε στα πλωτά ταξί τα λεγόμενα Άμπρα για να διασχίσουμε με τις παραδοσιακές βάρκες το κανάλι και να περάσουμε απέναντι. Είναι μια όμορφη διαδρομή στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι όπου θα καταλήξουμε και θα επισκεφθούμε τις περίφημες αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Προβλέπεται ελεύθερος για να περιηγηθείτε στο παζάρι όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικά τοπικά προϊόντα από τον αραβικό κόσμο και σε πολύ καλές τιμές με χρώματα και αρώματα της Ανατολής. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Ντουμπάι Φρέιμ, την ψηλότερη "κορνίζα" στον κόσμο, την οποία συνθέτουν δύο πύργοι ύψους 150 μέτρων που συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα στην κορυφή τους. Το Ντουμπάι εγκαινίασε την τελευταία ατραξιόν του, μια γιγάντια κορνίζα που πλαισιώνει τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα αρχιτεκτονήματα, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι. H θέα από εκεί ψηλά είναι πραγματικά εκπληκτική. Η "κορνίζα" αυτή είναι διακοσμημένη με ένα χρυσό μοτίβο προς τιμήν της EXPO 2020. Για το βράδυ σας προτείνουμε ένα θέαμα στο La Perle Show με χορευτικά σόου αλλα και μια πολύ ωραια κρουαζιέρα στον Περσικό Κόλπο για να θαυμάσετε το φωταγωγημένο Ντουμπάι και το νησί Φοίνικας, μια υπέροχη εμπειρία με πολυτελές πλοίο με πισίνα, ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ φαγητού και απεριόριστα ποτά (προαιρετικά).

4η ημέρα: Ντουμπάι – jeep Σαφάρι & δείπνο σε σκηνές Βεδουίνων

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο και μπορείτε να το διαθέσετε για να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης για αγορές, ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου σας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το σαφάρι στην έρημο. Η αγαπημένη μέρα μικρών και μεγάλων. Μια μέρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και φυσικά την εμπειρία να βρεθείτε στη μέση της απέραντη ερήμου, εκεί που μερικά χρόνια πριν ζούσαν οι βεδουίνοι που ταξίδευαν στην έρημο με οδηγό τα αστέρια, το φεγγάρι και τον ήλιο. Φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κλιματιζόμενα jeep 4x4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο όπου ξεκινά το σαφάρι. Βάζουμε ζώνες και ξεκινάμε για να απολαύσουμε την μαγεία της οδήγησης μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου, σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, μια μαγευτική ώρα που ο ήλιος παίζει με τα χρώματα της άμμου, όπου γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο. Στη συνέχεια διασχίζουμε την προστατευόμενη περιοχή του Ντουμπάι, και καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων όπου εκεί λαμβάνουν χώρα όλες οι δραστηριότητες: Sand board (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορεκτικά, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη Αιγύπτια χορεύτρια της κοιλιάς και ο Δερβίσης πραγματικά θα σας μαγέψουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ντουμπάι – Ελεύθερη Μέρα – Aμπου Ντάμπι (προαιρετικα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την εκδρομή μας, για να γνωρίσουμε μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάιντ και στην διαδρομή θα περάσουμε από την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάϊ..
Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο(υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Συνεχίζουμε κατα μήκος της κοσμοπολίτικης παραλίας Blue Waters προς το κέντρο της πόλης. Θα κατευθυνθούμε στη Μαρίνα του Αμπού Ντάμπι από όπου θα θαυμάσουμε το White Palace,τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι μέσα με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (προαιρετική επίσκεψη ). Από εκεί και διασχίζοντας τον δρόμο Corniche που αποτελεί τον ομορφότερο δρόμο στη χώρα, καταλήγουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο για ένα πλούσιο γεύμα. Επόμενος μας προορισμός το εντυπωσιακό Μουσείο του Λούβρου που εγκαινιάστηκε το 2017. Στην επιστροφή μας για το Ντουμπάϊ κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο Ferrari World, στο Yas Island όπου γίνονται οι αγώνες της

6η ημέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το αεροδρόμιο του, Ντουμπάι το ταξίδι μας φτάνει προς το τέλος του. Ο αντιπρόσωπός μας θα είναι μαζί σας στο check in για να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά. Στο αεροδρόμιο θα έχετε αρκετό χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα που πραγματικά αξίζουν να τα επισκεφθείτε. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και επιστροφή στην Αθήνα αφήνοντας πίσω μας την χώρα των Σεΐχηδων αλλά παίρνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις!

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ντουμπάι – Αθήνα με Emirates
 • 1 Βαλίτσα μεχρι 25κιλα και χειραποσκευή μέχρι 7κιλα
 • • 5 ή 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο με πρωινό μπουφέ
 • • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • • Ξενάγηση στο Νέο Ντουμπάι
 • • Εισιτήρια για εναέριο τρενάκι στο Palm Island
 • • Ξενάγηση στην Παλια Πολη
 • • Εισιτήριο για το καραβακι Αμπρα
 • • Εισιτήρια εισόδου στο Ντουμπάι Φραιμ
 • • Διπλωματούχος τοπικός Έλληνας ξεναγός
 • • Σαφάρι με τζιπ 4 Χ 4 με δείπνο μπάρμπεκιου και χορό της κοιλιάς
 • • Ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχημάτων & Covid 19 Interamerican
 • • Ασφάλεια αστικής ευθύνης Tour Operator
 • • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • • Ειδικές τιμές για τις προτεινόμενες εκδρομές – εισιτήρια που εξασφαλίσαμε ειδικά για εσάς
 • • Ενημερωτικά έντυπα
 • Δεν Περιλαμβάνονται:
 • • Φόροι αεροδρομίων 525€
 • • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου: περίπου 4€ για 4* & 5€ για 5* το δωμάτιο, τη βραδιά και είναι πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία.
 • • Φιλοδωρήματα 20€ κάτ'άτομο καταβάλλονται με την εξόφλησή σας στο γραφείο
 • • Ο,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

6ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €1.070,00

Organized by

SymiacosTravel

Member Since 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει