από €585,00
Book Now

ΡΩΜΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ

0/5

Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

5ήμερη Αεροπορική εκδρομή

Αναχωρήσεις:  23/3, 18/4, 25/4, 15/5, 5/6,19/6, 29/6, 7/7, 14/7,21/7,28/7,4/8,11/8,24/8,

6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 27/10, 15/11, 23/12, 30/12/23

Τιμή συμμετοχής κατ  άτομο: 585€

Διαφορά Μονόκλινου: 150 €

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ:

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για την Ρώμη. Άφιξη και μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Ιταλίας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΩΜΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ:

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων. Θα δούμε το Κολοσσαίο, την αψίδα του Θριάμβου, τα φόρουμ του Αυγούστου, του Καίσαρα και του Ιουστινιανού, την πιάτσα Βενέτσια, τον λόφο του Καπιτωλίου με τον ανδριάντα του Μάρκου Αυρήλιου, το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε ατομικά να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων και των αυτοκρατόρων και τη διάσημη Καπέλα Σιστίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Αγγέλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

3η μέρα ΣΙΕΝΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ(275χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση για την Σιένα. Η Σιένα είναι η ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας. Στην καρδιά της βρίσκεται το Κάμπο, η πιο εντυπωσιακή ιταλική πλατεία .Εκεί αναβιώνει κάθε χρόνο το Πάλιο, το έθιμο των περίφημων ιπποδρομιών της Σιένα. Το κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία είναι το μεγαλειώδες Παλάτσο Πούμπλικο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται το Ντουόμο ένας από τους ομορφότερους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς της Ιταλίας και το μουσείο με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς του ναού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Φλωρεντίας. Άφιξη και περιήγηση στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό , τον τρίτο μεγαλύτερο χριστιανικό ναό, τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, το καμπαναριό του Τζιότο, το βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη, το Πόντε Βέκιο, την παλαιότερη και πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει την Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ(270 ΧΛΜ):

Πρωινό και αναχώρηση για Βενετία. Μεταφορά στο λιμάνι από όπου ξεκινάνε τα ιδιωτικά καραβάκια τα οποία θα μας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία και την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των στεναγμών, τον πύργο των καμπανών και του ωρολογίου. Προτείνουμε στον ελεύθερο χρόνο σας να δοκιμάσετε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της μοναδικής Βενετίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

5η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερες ώρες στην διάθεση σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη και τέλος ταξιδιού.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Ρώμη και Βενετία –Αθήνα
  • Φόρους αεροδρομίου και χειραποσκευή 8 κιλών
  • Πολυτελές πούλμαν για όλη την διαδρομήΈμπειρος αρχηγός του γραφείου μας
  • Διπλωματούχος ξεναγός στην Φλωρεντία
  • Ξενοδοχεία 4 αστέρων με μπουφέ πρωινό
  • Ημιδιατροφή (4δείπνα ή γεύματα)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνηςΦ.Π.Α.
  • Check point : 30€Ιδιωτικό καραβάκι Βενετίας 15€Δημοτικούς φόρους πόλεων:

Durations

5 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €585,00

Organized by

SymiacosTravel

Member Since 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει