από €990,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΤΑΪΛΑΝΔΗ

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

11 ΗΜΕΡΕΣ / 8 ΝΥΧΤΕΣ από 990€
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023
28/01 | 25/02 | 28/03 (12ήμερο)

 

Ταξίδι στη χώρα του μασάζ, των ανέσεων, των αγορών, των φυλών, του φυσικού πλούτου και του Αυτοκρατορικού παρελθόντος!
Έντονοι συνδυασμοί και αντιθέσεις σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα μας κρατάνε σε εγρήγορση και θα μας χαλαρώνουν παράλληλα, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από το Χρυσό Τρίγωνο του οπίου με το «Ρόδο του Βορρά» Τσιανγκ Μάι, να ανταγωνίζεται σε φυσική ομορφιά την «Πύλη του Χρυσού Τριγώνου» Τσιανγκ Ράι… Αλλά και την Μπανγκόκ με τα πολυάριθμα μνημεία και ανάκτορα που θυμίζουν τον Αυτοκρατορικό της πλούτο, να ανταγωνίζεται την διάσημη «Παραλία» του Πουκέτ με τις αμέτρητες θαλάσσιες ομορφιές της!
Ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τον τροπικό χαρακτήρα του βορρά με την κοσμοπολίτικη ομορφιά της πρωτεύουσας και τις εξωτικές ανέσεις αλλά και τον πλούτο των νησιών της!
Φέτος επιλέξτε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στην Ταϊλάνδη και χαρίστε τις καλύτερες διακοπές στον εαυτό σας!

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
Ημέρα 1η: Αθήνα – Σιγκαπούρη – Τσιανγκ Μάι

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Τσιανγκ Μάι.

Ημέρα 2η: Ξενάγηση Σιγκαπούρης - Τσιανγκ Μάι

Κατά την ανταπόκρισή μας στην Σιγκαπούρη, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην όμορφη και καθαρή πόλη, ξεκινώντας από την περιοχή που σηματοδότησε ο Σερ Στάμφορντ Ράφλες με το ομώνυμο ξενοδοχείο, θα δούμε επίσης το ιστορικό οίκημα που φιλοξενεί το Δημαρχείο της πόλης, το Fountain of Wealth (ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο), τους κήπους ορχιδέας, τους παράκτιους κήπους ή αλλιώς (τους κήπους του Άβαταρ), τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα Μέρλιον, την κινέζικη και ινδική συνοικία. Θα σας δοθεί χρόνος στην αραβική συνοικία και το πρώτο ιστορικό κέντρο της πόλης ή στο Κλαρκ Κη, σημείο χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες. Επιστροφή στο αεροδρόμιο και πτήση Τσιανγκ Μάι.
(Η εκδρομή της Σιγκαπούρης δεν πραγματοποιείται στην αναχώρηση της 28/3)
Άφιξη στο «Ρόδο του Βορά» Τσιανγκ Μάι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Ο συνοδός σας θα σας κάνει μία μικρή βόλτα με τα πόδια για να γνωρίσετε την πόλη και να μάθετε για το ταϊλενδέζικο “street food”.

Ημέρα 3η: Τσιάνγκ Μάι, Φάρμα Ελεφάντων, Ράφτινγκ

Σήμερα θα επισκεφθούμε μια φάρμα ελεφάντων για να βοηθήσουμε στο πρωινό τους μπάνιο και στη συνέχεια να τους ιππεύσουμε για μία βόλτα στη ζούγκλα. Θα ακολουθήσει βόλτα με βοϊδάμαξες και ράφτινγκ με σχεδία μπαμπού. Στάση για γεύμα και απογευματινή μετάβαση στον ναό Prathat Doi με την όμορφη θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Ημέρα 4η: Τσιανγκ Μάι - Τσιάνγκ Ράι

Κατά τη μεταφορά μας στο Τσιανγκ Ράι, θα επισκεφθούμε «τη φυλή των λόφων» Κάρεν και θα μυηθούμε στις συνήθειές τους και στην πίστη τους στον κόσμο των πνευμάτων (κυρίως της γης και του νερού). Με αφετηρία το Θιβέτ η φυλή Κάρεν κατάφερε να επιβιώσει και να μοιραστεί σε διάφορα χωριά της Βιρμανίας και Βόρειας Ταϊλάνδης και απαριθμεί πληθυσμό 1.000.000. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των γυναικών της φυλής είναι οι διακοσμητικοί μασίφ μπρούτζινοι κρίκοι στο λαιμό!
Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας μέσα από μία τροπική ζούγκλα, θα επισκεφθούμε τον κάτασπρο ναό Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού, ενώ κατά την άφιξή μας στο Τσιάνγκ Ράι, (την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η “Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο”, καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών – της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας), θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τους βοτανικούς κήπους της περιοχής, το πριγκηπικό σαλέ και να απολαύσουμε τη θέα προς τις τρεις χώρες, και προς το σημείο της ένωσης των ποταμών Ρουάκ και Μεκόνγκ. Ακολουθεί μικρή βόλτα με βάρκες στο ποτάμι και στάση σε τοπικό εστιατόριο για γεύμα. Θα συνεχίσουμε για το κέντρο του Τσιανγκ Ράι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση.

Ημέρα 5η: Πτήση Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ & Ξενάγηση

Μετά την άφιξή μας στην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Μπανγκόκ, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο τέμπλο του Χρυσού Βούδα, να γνωρίσουμε την κινέζικη συνοικία, αλλά και την κεντρική αγορά λουλουδιών. Θα συνεχίσουμε με το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα.
Διασχίζοντας το ποτάμι θα γνωρίσουμε από κοντά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Θα ακολουθήσει στάση στο Asiatique Market (χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα). Τέλος θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση!

Ημέρα 6η: Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & Γέφυρα του ποταμού Κβάι)

Ελεύθερη μέρα στην Μπανγκόκ για περιηγήσεις και ψώνια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στην γέφυρα του ποταμού Κβάι. 110 χιλιόμετρα δυτικά της Μπανγκόκ θα συναντήσετε την διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου και θα κάνετε βόλτα με μακρόστενες παραδοσιακές βάρκες. Ένα τοπίο γεμάτο βάρκες με τουρίστες, παράκτια εστιατόρια και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους συνθέτουν μια εικόνα μαγευτική. Στη συνέχεια, αφού επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα φτάσετε στην διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 7η: Μπανγκόκ - Πουκέτ (Ξενάγηση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πουκέτ. Κατά την μεταφορά μας σε παραλιακό ξενοδοχείο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί, κάνοντας μία στάση στο Παρατηρητήριο Κάρον (το πιο πολύ-φωτογραφισμένο σημείο του νησιού), με θέα στις τρεις ομορφότερες παραλίες Κάτα Νόι, Καρόν & Κάτα Γιάι. Η θέα προς τις γαλαζοπράσινες παραλίες με λευκή άμμο και οι καταπράσινοι λόφοι περιμετρικά, σίγουρα θα σας χαρίσουν το ομορφότερο σκηνικό του νησιού που θα κάνετε τις διακοπές σας. Ακολουθεί η επίσκεψή μας στο παλιό ιστορικό κέντρο του νησιού με τα πολύχρωμα σπίτια που έχουν μετατραπεί σε καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.
Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με μία βόλτα στην αγορά τροφίμων, για να μάθουμε γιατί το νησί κατέχει τα πρωτεία στην φημισμένη ταϊλανδέζικη κουζίνα. Μετά το τέλος της εκδρομής, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη θάλασσα.

Ημέρα 8η: Πουκέτ – Νησί του Τζειμς Μποντ

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων στη θάλασσα Ανταμάν, θα βρεθείτε στο νησί του Τζέημς Μποντ (Κhao Phing Kan), που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης από το 1974, όταν έγιναν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας “Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι” με τον Ρότζερ Μουρ. Ασβεστολιθικοί βράχοι που κόβουν την ανάσα υψώνονται πάνω από τα σμαραγδένια νερά της περιοχής και χαρίζουν μία εντυπωσιακή θέα, προκαλώντας να κολυμπήσουμε και να κάνετε βόλτες με κανό.
Λόγω της μερικής απαγόρευσης της επίσκεψης της παραλίας Μάγια (στα νησιά Πι Πι), τα πλοιάρια κάνουν μόνο βόλτες στη θάλασσα της περιοχής. Θεωρούμε ότι με την συγκεκριμένη εκδρομή, θα έχετε την καλύτερη θέα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής γεμάτο από λευκές παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους, που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε φωτογραφίες από κοπάδια πολύχρωμων ψαριών, να κάνετε «σνόρκελινγκ», κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα, αλλά και βόλτες με κανό. Ακολουθεί στάση με γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 9η: Πουκέτ (Ημέρα ελεύθερη)

Χαλαρώστε και απολαύστε για μία ακόμα ημέρα τις διακοπές σας σε αυτό το εξωτικό νησί.

Ημέρα 10η: Πουκέτ - Πτήση επιστροφής

Ημέρα επιστροφής η σημερινή, έχοντας μαζέψει τις καλύτερες των αναμνήσεων θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την εσωτερική μας πτήση και μετά για την Αθήνα μέσω Σιγκαπούρης.

Ημέρα 11η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω ενδιάμεσου σταθμού σε πτήσεις της Scoot
  • (θυγατρική της Singapore), με τα νέας τεχνολογίας αεροσκάφη dreamliner της Boeing με μία
  • (1) κύρια αποσκευή 20 κιλών ανά άτομο
  •  Ένα κυρίως μενού για τις μεγάλες πτήσεις Αθήνα - Σιγκαπούρη & Σιγκαπούρη - Αθήνα
  •  Εσωτερικές πτήσεις από Τσιανγκ Ράι – Μπανγκόκ & Μπανγκόκ - Πουκέτ
  •  2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Τσιανγκ Μάι σε ξενοδοχείο 5*
  •  1 (μία) διανυκτέρευση στο Τσιανγκ Ράι σε ξενοδοχείο 5*
  •  2 (δύο) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 5*
  •  3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ σε ξενοδοχείο 5* - (4 διαν/σεις στην αναχώρηση 28/3)
  •  8 πρωινά (Π)-(9 στις 28/3), 3 Γεύματα (Γ)
  •  Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
  •  Αρχηγό / Συνοδό από Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  •  Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Αχθοφορικά / φιλοδωρήματα
  • × Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά
  • από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί)
  • × Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • × Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο

Durations

11 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €990,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022

    You might also like