από €285,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

14-174/2023 4ήμερη ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ – ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΜΑΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

0/5
Διάρκεια

4 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Στο ‘’ MESSINIAN BAY ‘’ 4****

Στο μαγευτικότερο κομμάτι του Μεσσηνιακού Κόλπου,

κάτω από την σκιά του Ταϋγέτου,

στην παραλία της Βέργας ακριβώς επάνω στην θάλασσα.

ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΜΑΝΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ

ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

View More

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4/2023

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο ‘’ MESSINIAN BAY ‘’ 4**** στην παραλία της Βέργας 6km από το κέντρο της ακριβώς επάνω στην θάλασσα με θέα την πόλη, τακτοποίηση δωματίων. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4/2023

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στην ΜΕΘΩΝΗ στάση. Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για βόλτα στην παραλία της. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/4/2023

Μετά το πρωινό θα είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, οι ουζομεζέδες θα μας περιμένουν να τους γευτούμε και το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό εορταστικό μας γεύμα με συνοδεία dj μουσική με χορό και γλέντι. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για βόλτα στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Διανυκτέρευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17/4/2023

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για την ιστορική ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση και καταλήγουμε στο ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ MESSINIAN BAY ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της Βέργας 6km από το κέντρο της Καλαμάτας ακριβώς επάνω στην θάλασσα με θέα την πόλη, 3) Τα 3 πρωινά σε μπουφέ , 4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής, 5) το Αναστάσιμο Δείπνο, 6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με Ζωντανή Μουσική, 7) Αρχηγό - συνοδό, 8) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 9) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 10) Φ.Π.Α.

Durations

4 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €285,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  You might also like