από €295,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

4ήμερη ΠΑΣΧΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0/5
Διάρκεια

4 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

14-17/4/2023 4ήμερη ΠΑΣΧΑ στο Hotel ‘’ CAPSIS ’’ 4**** ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ TIMH : 295 H/B

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
Μ. ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 14/4/2023

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Eν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ CAPSIS ‘’ 4**** . Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μία πρώτη γνωριμία της . Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4/2023

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΙΕΡΙΣΣΟ και καταλήγουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα. (Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο ΑΓ. ΟΡΟΣ και να δουν μερικά Μοναστήρια παραλιακά). Επιστροφή μέσω ΑΡΝΑΙΑΣ στάση και καταλήγουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως . Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/4/2023

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ.( Ο Γέροντας ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κυρίω στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό Εορταστικό γεύμα μας με την συνοδεία Ζωντανής Μουσικής για πραγματικό ξεφάντωμα. Το απόγευμα ελεύθεροι για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/4/2023

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον πολιούχο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και την πλατεία Αριστοτέλους, στάση. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο « CAPSIS » 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής, 5) το Αναστάσιμο Δείπνο, 6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής, 7) Αρχηγό – Συνοδό, 8) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 9) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 10) Φ.Π.Α.

Durations

4 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €295,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022