από €170,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 27/10 – 3 ημέρες

0/5
Διάρκεια

3 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

English

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

3ήμερο αναζωογόνησης και ευεξίας στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ


ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ – ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

27-29/10/23 – 3 ημέρες

 

170,00 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
220,00 € μονόκλινο

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝ.ΣΟΥΜΕΛΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναχώρηση 07.00πμ. από Πειραιά 07:20 από Αθήνα για Λαμία Εο στάση, Λάρισα (ΕΟ) γεύμα και από εκεί θα ανηφορίσουμε προς την πόλη της Βέροιας με προορισμό την ιστορική Παναγία Σουμελά, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκηνύματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου Όρους κοντά στο χωριό Καστανιά.Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά,κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδαιτέρως για τον Ποντιακό Ελληνισμό.Κατόπιν για Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί την πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μετα το πρωινό μας χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Αγ.Παντελεήμονας που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη. Κατόπιν θα ανηφορίσουμε στο πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής τον γραφικό Αγ.Αθανάσιο όπου και παραμονή για φαγητό και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΣΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας και επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου – που λέγεται και «φρύδι της πόλης» – και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια.Κατόπιν για την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το καταπράσινο δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της και από εκεί για το άλσος του Αγ.Νικολάου, ένας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXIAS 3* στα Λουτρά Πόζαρ
  • 2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.
  • Φιλοδωρήματα και ποτά στα γεύματα
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

3μέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €170,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει