από €245,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

3 ήμερη οδική Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη

0/5
Διάρκεια

3 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Λευκάδα-Κεφαλονιά-Φισκάρδο-Ιθάκη-Σκορπιός
3ήμερη οδική εκδρομή-κρουαζιέρα

Αναχώρηση 2024: 31/05, 22/06, 06/07, 29/08, 13/09, 27/09, 11/10, 26/10

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο: 245€

Διαφορά μονόκλινου: 80€

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας Φιλελλήνων 3 στο Σύνταγμα και αναχώρηση ώρα 07:00 με ενδιάμεσες στάσεις στην Κόρινθο, στο Αντίρριο για καφέ. Άφιξη στην Λευκάδα. Επίσκεψη  στο μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, που είναι η πολιούχος του νησιού χτισμένο σε θαυμάσια τοποθεσία, με μοναδική θέα στην ευρύτερη περιοχή, που αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετικό γεύμα. Ξενάγηση στην πρωτεύουσα που είναι χτισμένη κοντά στο δίαυλο που χωρίζει το νησί από την Ακαρνανία και μεταξύ των άλλων θα δούμε το Κάστρο της Αγίας Μαύρας. Αντιπροσωπευτικό δείγμα οχυρωματικής τέχνης, κτίσμα του Σικελού Ιωάννη Ορσίνι (1300) – τις σπουδαίες εκκλησίες του Αγίου Σπυρίδωνα, του Αγίου Δημητρίου, του Χρίστου Παντοκράτορα, του Αγίου Μηνά και της Παναγίας των Εισοδίων – την Αρχαιολογική Συλλογή, που περιλαμβάνει κεραμικά και άλλα πρωτοελλαδικά ευρήματα από ανασκαφές. Μεταφορά και Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ – ΙΘΑΚΗ – ΑΦΑΛΕΣ – ΜΑΔΟΥΡΗ – ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα απολαύσουμε μια ολοήμερη ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  με πλοιάριο στα πανέμορφα νησιά του Ιονίου. Πρώτος μας σταθμός η παραλία Εγκρεμών στην Λευκάδα όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο. Συνεχίζουμε για το Πόρτο Κατσίκι. Επόμενη στάση η Κεφαλονιά και το ξακουστό Φισκάρδο. Χρόνος για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επίσκεψη στην Ιθάκη και στους Αφάλες. Θα δούμε το Σπήλαιο του υποβρυχίου Παπανικολή στο Μεγανήσι, τη Μαδουρή, το νησάκι της οικογένειας Βαλαωρίτη στο οποίο δεσπόζει το γραφικό νεοκλασικό εξοχικό του μεγάλου μας ποιητή, τη Χελώνη, το Σκορπιό και την Σπάρτη του Ωνάση, το Σκορπίδι του Λιβανού και το καταπράσινο ακρωτήρι της Αγίας Κυριακής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση του νησιού. Μέσω ωραίας διαδρομής θα επισκεφθούμε για τα παραλιακά θέρετρα: Καλλιγόνι, τη Λυγιά. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Λευκάδας για καφέ και τις αγορές σας με τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού που φημίζεται για το σαλάμι του και το κρασί του όπως και τις περίφημες φακές Εγκλουβής. Αναχώρηση από την Λευκάδα για την Ναύπακτο. Άφιξη στην Ναύπακτο περιήγηση και ελεύθερος χρόνος για γεύμα και μπάνιο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Λευκάδα με μπουφέ πρωινό
 • Δύο δείπνα
 • Ολοήμερη κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά-Ιθάκη-Σκορπιό
 • Εκδρομές και περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης
 • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
 • Ποτά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Προαιρετική ασφάλεια η οποία καλύπτει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, νοσηλεία και covid-19 κόστους 20€

Durations

3 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €245,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022