από €175,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

23-25/03 | 3 ημέρες | Τήνος τις ημέρες εορτασμού του Ευαγγελισμού και της Eθνικής Eπετείου!

Διάρκεια

3 ημέρες

Γλώσσες

Greek

Κατηγορία Ταξιδιού

Με Καράβι

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
3ήμερo στο νησί της Μεγαλόχαρης τις ημέρες του εορτασμού του Ευαγγελισμού και της Eθνικής Eπετείου!!

Τήνος στο FAVIE SUZANNE 3* στη Χώρα!
23-25/03/25 – 3 ημέρες

 

Τιμή:

175,00 € κατ’ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
205,00 € μονόκλινο

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ (ΦΑΛΑΤΑΔΟΣ)

Αναχώρηση 05:30πμ από Πειραιά και 05:45πμ από Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Τήνο. Άφιξη και αναχώρηση για επίσκεψη στο χωριό Φαλατάδος, το δεύτερο μεγαλύτερο -μετά τον Πύργο- χωριό της Τήνου, ένα παλιό χωριό που χρονολογείται από το 1400, χτισμένο αμφιθεατρικά απέναντι από το Κεχροβούνι. Από μακριά καθώς πλησιάζουμε το χωριό ξεχωρίζει ο Ναός της Αγίας Τριάδας με τον μπλε τρούλο της αλλά και για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Αργότερα επιστροφή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με τη χώρα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες. Πρώτος μας σταθμός το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας το οποίο ιδρύθηκε τον 10ο ή 11ο αι. και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του ελλαδικού χώρου με σημαντική θρησκευτική και ιστορική αξία αφού ασκήτευε σε αυτή η Αγία Πελαγία, το όραμα της οποίας οδήγησε στην εύρεση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας. Επόμενη στάση μας, το χωριό Βώλαξ με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιους σχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Από εκεί θα μεταβούμε για επίσκεψη στο πολύ ενδιαφέρον μουσείο Μαρμαροτεχνίας (έξοδα ατομικά) το οποίο αποτελεί μοναδικό παράδειγμα παρουσίασης της τεχνολογίας του μαρμάρου, υλικού που κατέχει ιδιαίτερη θέση στην αρχιτεκτονική και την τέχνη της Ελλάδας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τρίτος μας σταθμός, ο Πύργος, το αρχοντικό χωριό με το σπίτι του Γιαννούλη Χαλεπά-επίσκεψη και χρόνος για περιήγηση στα γραφικά καλντερίμια. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτη για τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για Προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστική γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ - ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου. Χρόνος για βόλτα και τις τελευταίες αγορές μας και στη συνέχεια συγκέντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση για Ραφήνα και από εκεί για Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική θεση
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAVIE SUZANNE 3* στη Χώρα
  • 2 πρωινά μπουφέ
  • αρχηγός/συνοδός
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 1,50€ / διανυκτέρευση
  • Ασφαλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.
  • Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

3 ημέρες
από €175,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει