από €395,00
Book Now

5 ημερη Οδική Βουλγαρία

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναχωρήσεις 14 & 21/03

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Ρίλα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό Μοναστήρι και το Μουσείο με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Το Μοναστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτισμικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας (UNESCO). Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Απλώνεται σε επτά λόφους και εντυπωσιάζει με τα Ρωμαϊκά μνημεία και το αρχαίο θέατρο που αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία της. Πεζή περιήγηση στην παλιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό Θέατρο. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας. Η Σόφια είναι μια σύγχρονη και νεανική πόλη που συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση, με πλούσια ιστορία και πολλές γαστρονομικές επιλογές. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevsky, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο και την Όπερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση για την πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι, κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τον εμπορικό της πεζόδρομο. Στη συνέχεια, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astoria Grand 4* ή παρόμοιο
  • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Πρωινό καθημερινά
  • Φόρος διαμονής
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
  • Εισιτήρια εισόδων
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Durations

5 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €395,00

Organized by

SymiacosTravel

Member Since 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει