από €168,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Μοναδικές γιορτές σε ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της Ελλάδας με διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 4* !!!

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ-ΛΑΜΠΕΙΑ-ΒΥΤΙΝΑ-ΠΑΟΣ-ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ-ΛΑΓΚΑΔΙΑ

 

30/12 – 3 ημέρες

168,00€  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

158,00€  κατ’ άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο

240,00€  μονόκλινο

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η μέρα:ΑΘΗΝΑ-ΑΡΧ.ΧΩΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα, και με ενδιάμεση στάση στο Αρτεμίσιο συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τον περίφημο αρχαιολογικό χώρο στον οποίο ξεχωρίζουν οι ναοί του Δία και της Ήρας γύρω από το ιερό άλσος της Άλτις καθώς και το Πρυτανείο με το Βουλευτήριο όπου στεγάζονταν οι διοικητικές αρχές των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι λάμβαναν χώρα στο Αρχαίο στάδιο. Κατόπιν άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για γεύμα και γνωριμία με την πόλη. Εν συνεχεία Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα:ΛΑΓΚΑΔΙΑ – ΒΥΤΙΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα Λαγκάδια. Με σημαντική πορεία στα χρόνια της Επανάστασης του 1821, είναι κτισμένα σε μια απότομη πλαγιά του βουνού και έχουν χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός. Παραμονή για βόλτα και καφέ. Από εκεί και μέσω καταπράσινης διαδρομής θα καταλήξουμε στην παραδοσιακή Βυτίνα χτισμένη σε υψόμετρο 1033 μέτρων σε κατάφυτη περιοχή του Μαινάλου όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας οπού στη συνέχεια θα απολαύσουμε το εορταστικό ρεβεγιόν συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ – ΛΑΜΠΕΙΑ-ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ-ΠΑΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για μια πολύ όμορφη διαδρομή μέσα από την οποία θα διασχίσουμε το εντυπωσιακό δρυόδασος της Φολόης, γνωστό από τη μυθολογία και ένα από τα πιο πυκνά των Βαλκανίων για να βρεθούμε στο ορεινό χωριό Λάμπεια (Διβρη) που απλώνεται σε υψόμετρο 800 μ. σε ειδυλλιακό περιβάλλον με τρεχούμενα νερά, σύντομη στάση. Εν συνεχεία για Τριπόταμα-στάση για καφέ, χωριό χτισμένο σε εύφορη κοιλάδα με πυκνή βλάστηση στη συμβολή τριών ποταμιών, τον Ερύμανθο, τον Αροάνιο και τον Σειραίο. Κατόπιν για το χωριό Παλαιός Πάος που δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970,ένας σχετικά καινούριος οικισμός, παραμονή για φαγητό. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Olympia Palace 4* στη Ολυμπία
 • 2 πρωινά και 2 δείπνα(ένα εκ των οποίων εορταστικό ρεβεγιόν στις 31/12) με συνοδεία μουσικής
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • Αρχηγός/συνοδός
 • ΦΠΑ
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • Είσοδους σε μουσειακούς και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Durations

3μέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €168,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει