από €170,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΜΑΝΗ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΑΡΤΗ 

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Παραδοσιακές γιορτές στη γή της Ελιάς!!

ΠΑΡΤΗ  ΜΥΣΤΡΑΣ  ΜΟΝΗ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΛΙΜΕΝΙ-ΟΙΤΥΛΟ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ

 24-26/12/23 – 3 ημέρες

170,00 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
240,00 € μονόκλινο

 

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η Μέρα:ΑΘΗΝΑ- Μ.ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ-ΜΥΣΤΡΑ-ΣΠΑΡΤΗ

Αναχώρηση 07.30πμ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα για Αρτεμήσιο-στάση και μέσω του νέου αυτοκινητοδρόμου για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας. Κατόπιν θα επισκεφτούμε την επιβλητική καστροπολιτεία του Μυστρά, σύμβολο της βυζαντινής αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπείρου. Παραμονή για γεύμα στην περιοχή και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα απολαύσουμε το ρεβεγιόν μας συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ – ΓΥΘΕΙΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Δυρό και επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια(εφόσον είναι επισκεψιμα) τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στην Αρεόπολη, πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της μανιάτικης αρχιτεκτονικής, ένας μοναδικά καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα και πετρόχτιστους ξενώνες αλλά και πολλά γραφικά ταβερνάκια όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Κατόπιν θα περάσουμε πάνω από το γραφικό Λιμένι φωλιασμένο σε απάνεμο κολπίσκο και στη συνεχεια θα διασχίσουμε το παραθαλάσσιο Νέο Οίτυλο για να ανηφορίσουμε ύστερα προς το παραλιακό Γύθειο όπου και θα έχουμε στάση για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ– ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μονεμβασιά, γνωστή και ως Μαλβάζια από την εποχή των Φράγκων που ήταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο. Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρουρίου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για γεύμα και το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση στάση καθοδόν θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο MANIATIS 3* στη Σπάρτη
 • 2 πρωινά
 • 2 δείπνα (1 εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν 24/12 με μουσική)
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

3μέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €170,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει