από €190,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – Λ. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ 27/10 – 3 ημέρες

0/5
Διάρκεια

3 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Aπό: 190,00

ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ              


27-29/10/23 – 3 ημέρες

190,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
240,00 € σε μονόκλινο

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΑΡΤΑ

Αναχώρηση 07:00πμ. από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Ακράτα(ΕΟ)-στάση και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου φτάνουμε στο Μεσολόγγι για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω Ματαράγκας θα ξεκινήσουμε την όμορφη περιμετρική διαδρομή της Τριχωνίδας περνώντας απο το Πετροχώρι,ένα χωριό με πανοραμική θέα στη λίμνη για να συνεχίσουμε προς την ευρύτερη περιοχή του Θέρμου όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν θα ολοκληρώσουμε την παραλίμνια διαδρομή μας και θα επιστρέψουμε στην Ιόνια Οδό που θα μας οδηγήσει στην περιοχή της Άρτας για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή περνώντας αρχικά από το χωριό Πλάκα με το πρόσφατα αναστηλωμένο ηπειρώτικο γεφύρι και στη συνέχεια επίσκεψη στο Σπήλαιο Ανεμότρυπας γνωστό για τους πολύχρωμους σταλαγμίτες του και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Έπειτα και ταξιδεύοντας μέσα από έλατα, καταρράκτες και πανέμορφα πετρόχτιστα χωριά θα διασχίσουμε τα περήφανα Άγναντα για να φτάσουμε στα Πράμαντα όπου και η παραμονή μας για γεύμα στον πιο παραδοσιακό από τα χωριά των Τζουμέρκων. Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με μια ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της Άρτας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Μπιζάνι για να επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη.Κατόπιν μέσω της Εγνατίας Οδού θα βρεθούμε στο διαμάντι της Πίνδου,στο γραφικό βλαχοχώρι του Μετσόβου που στα 1.160μ. υψόμετρο φημίζεται για το υγιεινό κλίμα του,την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του αλλά και τα φημισμένα τοπικά προιόντα του.Παραμονή για γεύμα σε κάποια απο τις πολλές ταβέρνες της περιοχής και στη συνέχεια επιστροφή μέσω Καλαμπάκας και ύστερα από ενδιάμεσες καθοδόν στάσεις θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ 4*
  • 2 πρωινά μπουφέ,2 δείπνα
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

3μέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €190,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022