από €320,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

4 ήμερες Πάσχα στη Σκύρο

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Daily Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

3-6/5/2024 4ήμερη ΠΑΣΧΑ στο «SKYROS PALACE» 4**** ΣΚΥΡΟΣ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 320 ευρώ με ημιδιατροφή

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5/2024

6:30π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΕΡΕΤΡΙΑ – ΒΕΛΟΣ στάση καθ’ οδόν.  Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ επιβίβαση στο καράβι και μετάβαση στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για την παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην ΧΩΡΑ. Νηστίσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την παλιά Χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Κατόπιν για τον οικισμό ΜΑΓΑΖΙΑ που βρίσκεται κάτω από την ΧΩΡΑ με την αμμουδερή παραλία της παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως στην ΧΩΡΑ. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο στάση.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό μας γεύμα με εορταστικό πρόγραμμα μουσικής με dj. Το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσουμε τις ανέσεις του. ( Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην ΧΩΡΑ). Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/5/2024

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Χώρα για μια τελευταία βόλτα , ψωνίζοντας και τα απαραίτητα αναμνηστικά του νησιού. Κατόπιν για την ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ της ΣΚΥΡΟΥ όπου θα επισκεφτούμε το κτήμα ΜΟΥΡΙΕΣ, ένας χώρος ελεγχόμενης αναπαραγωγής και διάσωσης του Σκυριανού Αλόγου.  Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ SKYROS PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ, 3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ, 4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής, 5) το Αναστάσιμο Δείπνο, 6) το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, 7) Δωρεάν κρασί χύμα, αναψυκτικά και μπύρα κατά τις ώρες των φαγητών, 8) Αρχηγό – Συνοδό, 9) τα εισιτήρια του πλοίου A/R, 10) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο, 11) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 12) Φ.Π.Α.

Durations

4 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €320,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022