από €120,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

16-18/02/2024 – 3 ημέρες ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ

0/5
Διάρκεια

3 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΝΕΑ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ!!

ΜΟΥΖΑΚΙ-ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ-Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΠΗΛΙΑΣ-ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-Μ. ΚΟΡΩΝΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ

120,00 € κατ άτομο δίκλινο δωμάτιο
110,00 € κατ άτομο τρίκλινο δωμάτιο
155,00 € μονόκλινο

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα:ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝ.ΣΠΗΛΙΑ-ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑ-ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά 07:50 από Αθήνα και με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στο Μουζάκι Καρδίτσας όπου θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, η οποία βρίσκεται στην κορυφή ενός απόκρυμνου βράχου σε ύψος 900μ. και προκαλεί δέος στους επισκέπτες. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στους αγώνες του 1821 λόγω της στρατηγικής της θέσης στην άκρη του βράχου. Εν συνεχεία θα βρεθούμε στη Δρακότρυπα και συγκεκριμένα στο ιδιαίτερο Κεραμαριό, ένα μικρό χωριό που κατασκευάστηκε σε ένα χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων με πολλά πλατάνια δίπλα από το ποτάμι της περιοχής και γύρω του τριγυρίζουν ελεύθερα ζώα όπως ελάφια, κουνέλια, παγώνια, σκίουροι, πόνυ και άλλα-παραμονή για γεύμα. Επόμενος προορισμός μας η όμορφη πόλη των Τρικάλων, η πόλη της τεχνολογίας και πατρίδα του Βασίλη Τσιτσάνη. Τακτοποίηση στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα Τρίκαλα. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Φρούριο την παλιά συνοικία το Τζαμί της πόλης και το Μουσείο Τσιτσάνη ή άπλα απολαύσετε την βόλτα σας δίπλα στο ποτάμι και τον καφέ σας στην Οδό Ασκληπιού. Αναχώρηση για τα όμορφα χωριά του Κόζιακα με πρώτη στάση στο τοξωτό γεφύρι της Πύλης για φωτογραφίες. Έπειτα συνεχίζουμε για την γραφική Ελάτη όπου θα γευματίσουμε. Συνεχίζουμε για το όμορφο Περτούλι-στάση στο Χιονοδρομικό κέντρο. Επιστροφή στα Τρίκαλα και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μ.ΚΟΡΩΝΗΣ-Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή Κορώνης που από υψόμετρο 800μ. στέφεται πάνω από τον θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε για την τεχνητή λίμνη Πλαστήρα -χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-και συγκεκριμένα  την πλάζ Λαμπερού, μια μαγευτική τοποθεσία που προσφέρει φανταστική θέα στη λίμνη  όπου θα παραμείνουμε για γευμα.Έπειτα επίσκεψη στο Φράγμα που αποτέλεσε για την εποχή του ενα ιδαιτέρως πρωτοποριακό τεχνικά έργο. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, και ύστερα από ενδιάμεση καθοδόν στάση άφιξη το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στο κέντρο των Τρικάλων
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • αρχηγός συνοδός
 • ΦΠΑ.
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

Durations

3 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €120,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει