από €180,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

2-4/2/2024 3 ήμερη ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

0/5
Διάρκεια

3 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

2-4/2/2024 3ήμερη

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στο Hotel ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4****

ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ

ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ –ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/2/2024

7:00π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στην όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ όπου θα επισκεφτούμε τον Μεγαλοπρεπή Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό της Πολιούχο Παναγίας Υπαπαντής. Εν συνεχεία θα μεταβούμε στην κεντρική πλατεία της πόλης, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας το ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** στην παραλία της , τακτοποίηση δωματίων . Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο και θα καταλήξουμε στην ιστορική ΜΕΘΩΝΗ στάση. Εν συνεχεία για την γραφική ΠΥΛΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2/2024

Μετά το πρωινό αναχωρούνε για τις Ανατολικές Ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου. Θα περάσουμε την γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ επίσκεψη (έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ PHARAE PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της πόλη της, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα, 5) Αρχηγό - συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 8) Φ.Π.Α.

Durations

3 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €180,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει