από €90,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

18-19/04 | 2 ημέρες | Δελφοί – Αράχωβα – Ναύπακτος – Καλάβρυτα

Διάρκεια

2 ημέρες

Γλώσσες

Greek

Κατηγορία Ταξιδιού

Οδική Εκδρομή - Ελλάδα

Δεχόμαστε και δόσεις με πιστωτική κάρτα

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Δελφοί – Αράχωβα – Ναύπακτος – Γαλαξίδι – Καλάβρυτα

Νέα εκδρομή με επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας!

Οικονομική προσφορά με διαμονή στο ξενοδοχείο ΑΚΤΗ στη Ναύπακτο στο πλαίσιο στα πλαίσια της «Διεθνούς Ημέρας Μνημείων & Τοποθεσιών» με δωρεάν είσοδο σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους!!

18-19/04/2026 – 2 ημέρες

 

Τιμή:
90,00 € κατ’ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
120,00 € μονόκλινο δωμάτιο

 

* Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΑΡΧ.ΧΩΡΟΣ ΔΕΛΦΩΝ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά και 07:50πμ από Αθήνα, για περιοχή Λιβαδειάς-στάση και συνεχίζουμε για τη γραφική Αράχωβα όπου θα υπάρχει στάση για καφέ στην αμφιθεατρική και κοσμική ορεινή κωμόπολη με τα γραφικά δρομάκια, χτισμένη στο σκαλί μιας ράχης που κατεβαίνει από τις κορυφές του Παρνασσού προς την κοιλάδα του Πλείστου. Συνεχίζουμε για Δελφούς, παραμονή στον «Ομφαλό του Κόσμου» για επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο με δωρεάν είσοδο στα πλαίσια της «Διεθνούς Ημέρας Μνημείων & Τοποθεσιών». Αναχωρούμε για το όμορφο και ιστορικό Γαλαξείδι, γραφικό λιμάνι χτισμένο σε μικρό φιόρδ με πολλά αρχοντικά και όμορφες παραλίες. Παραμονή στην όμορφη περιοχή για γεύμα(προαιρετικά) και στη συνέχεια ο δρόμος θα μας βγάλει στη Ναύπακτο, έναν ιστορικό τόπο που υποδέχεται τους επισκέπτες του χειμώνα-καλοκαίρι, για επίσκεψη στο Ενετικό Κάστρο(δωρεάν είσοδος). Αργότερα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην όμορφη παραλιακή πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη βόλτα ή τον καφέ σας στο Ενετικό Λιμάνι και κατόπιν αναχώρηση για Καλάβρυτα, ένας τόπος με ιστορία και απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, πού προσελκύει επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οπού θα έχουμε στάση για γεύμα(προαιρετικά). Το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, αφού πρώτα επισκεφτούμε το Μοναστήρι του Μεγάλου Σπήλαιου, το οποίο βρίσκεται «κολλημένο» πάνω σε βράχο, σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Από εκεί θα αναχωρήσουμε με ενδιάμεση στάση στα ΣΕΑ Βέλου για να θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΑΚΤΗ 3* στη Ναύπακτο
  • 1 πρωινό
  • αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
  • Για τους μήνες Απρίλιο ως Οκτώβριο το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) θα είναι 5€/ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση και θα εξοφλείται από τον διαμένοντα στο ξενοδοχείο
  • Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Durations

2 ημέρες

Δεχόμαστε πληρωμές με άτοκες δόσεις.

από €90,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει