από €350,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

4 ημέρες ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

0/5
Διάρκεια

4 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/12 ,05/01

 

ΤΙΜΗ ΣYMMETOXHΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 350 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 470€

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

Συγκέντρωση αναχώρηση νωρίς το πρωί (06:00) για ΟΧΡΙΔΑ μέσω KATΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα, άφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω Μοναστηρίου (ΜΠΙΤΟΛΑ) για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Μετά το πρόγευμα, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, χτισμένη αμφιθεατρικά στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, με επίσκεψη στους Βυζαντινούς θησαυρούς της «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» (Ιεροί ναοί της Παναγίας Περιβλέπτου, του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας) . Στη συνέχεια ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή φθάνουμε στο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της λίμνης, κτισμένο τον 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια που πουλούν είδη λαικής τέχνης, κεραμικά, σουβενίρ καθώς επίσης και τα περίφημα κοσμήματα από πέρλες. Προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε και μια ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ

Μετά το πρόγευμα μια πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας στη σημερινή μας εξόρμηση, καθώς θα διασχίσουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της, σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω ΝΤΕΜΠΑΡ, φθάνουμε στο Μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στη ΣΤΡΟΥΓΓΑ, για να κάνουμε μια βόλτα στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για το ΜΠITOΛA την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια από την γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ γεμάτοι από πανέμορφες εμπειρίες, εικόνες και συναισθήματα.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • ● Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* HOTEL DRIM ή παρόμοιο
 • ● Πλήρης διατροφή ( 3 πρωϊνά σε μπουφέ, 3 δείπνα, 2 γεύματα).
 • ● Αρχηγό – συνοδό.
 • ● Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • ● Φ.Π.Α.

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €350,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει