4 ημέρες
Greek
Οδική Εκδρομή - Εξωτερικό
Βουλγαρία, ένα οδοιπορικό στα χρώματα και τα σημαντικότερα αξιοθέατα! Θα επισκευθούμε την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια με τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και θα περιπλανηθούμε στον κεντρικό πεζόδρομο, θα θαυμάσουμε τη φύση στο Μπάνσκο και θα δούμε το πανέμορφο Μοναστήρι Ρίλα! Θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεναγηθούμε στην Φιλιππουπολη και να απολαύσουμε μία επίσκεψη στις ιαματικές πηγές Μπανυα και να δοκιμάσουμε τοπική κουζίνα! Θα επισκευθούμε την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ, πρωτεύουσα της Ν.Δ Βουλγαρίας με την μεγάλη αγορά της, το πεζοδρομημένο κέντρο της ,την παλιά πόλη ,και τα όμορφα καφέ της δίπλα στον ποταμό Μπίστριτσα.
Τιμές κατ άτομο για το πακέτο εκδρομής:
| Αναχωρήσεις | 24 – 27/12
3 – 6/1 |
|||
| δωμάτιο | Διατροφή | Κόστος κατ άτομο | Προαιρετικά ημιδιατροφή | |
| RIVERSIDE 4* | Silver | Πρωινό | 195 | €15 / δείπνο |
| FOUR POINTS SHERATON 4* | Economy | Πρωινό | 295 | €25 / δείπνο |
Δρομολόγιο πούλμαν:
| ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ( ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ )
(ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ 15ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) |
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΩΙ |
| ΑΛΙΜΟΣ (Παλαιστίνης και Λαμίας 1 – Parking Σκλαβενίτης) | 06:00 |
| ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( Β. Αμαλίας είσοδος Εθνικού κήπου) | 06:30 |
| ΚΗΦΙΣΙΑ (Πλατεία Ελαιών Σ.Μ Θανόπουλος ) | 07:00 |
| ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (Olympus Plaza ) | 08:00 |
| ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Από τις 09:00 θα πρέπει να βρίσκεστε στη reception του ξενοδοχείου διαμονής όπου θα σας ειδοποιήσει προς επιβίβαση ο συνοδός του γραφείου μας. | |
Παρατηρήσεις
Παιδικές εκπτώσεις
Προαιρετικές εκδρομές:
ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑ
Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια και μονή Ρίλα. Αναχώρηση νωρίς το πρωί για επίσκεψη στο ορθόδοξο μοναστήρι της Ρίλα ( εφόσον ο καιρός το επιτρέπει ), ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας . Συνέχεια για Σόφια. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Επιστροφή το απόγευμα στο Μπάνσκο.
Κόστος κατ άτομο : €25 | Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση
ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη Μπλαγκόεβγκραντ, πρωτεύουσα της Ν.Δ Βουλγαρίας με την μεγάλη αγορά της ,το πεζοδρομημένο κέντρο της ,την παλιά πόλη ,και τα όμορφα καφέ της δίπλα στον ποταμό Μπίστριτσα. Επιστροφή στο Μπανσκο και το ξενοδοχειο μας.
Κόστος κατ άτομο : €20 | Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό
ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΠΑΝΥΑ
Επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Κόστος κατ άτομο : €20 | Περιλαμβάνει: Μεταφορά, χρήση του Σπα
Οι προαιρετικές εκδρομές έχουν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για την πραγματοποιήση τους.
Συγκέντρωση και αναχώρηση από Αθήνα για Προμαχώνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα σύνορα. Στάση για καφέ και διέλευση. Κατόπιν αναχώρηση για Μπάνσκο, θα ανηφορίσουμε για τα στενά της Κρέσνας και στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ. Άφιξη στο Μπάνσκο και πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο μας ο συνοδός θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για επίσκεψη στο ορθόδοξο μοναστήρι της Ρίλα, ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά, πολιτισμικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας Συνέχεια για την πρωτεύουσα Σόφια. Άφιξη, πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Βίτοσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία βόλτα στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ, πρωτεύουσα της Ν.Δ Βουλγαρίας με το πεζοδρομημένο κέντρο της ,την παλιά πόλη ,και τα όμορφα καφέ της δίπλα στον ποταμό Μπίστριτσα. Το απόγευμα επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας.