από €595,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

6 ήμερη οδική Βελιγράδι

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναχωρήσεις 13 & 20/03

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ

Πρωινή αναχώρηση για το Νις ή Κραγκούγεβατς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και γνωριμία με την πόλη. Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του, γεμάτο πάρκα, καφέ και μπαρ, το Βελιγράδι χαρακτηρίζεται ως «το Βερολίνο των Βαλκανίων» λόγω της έντονης πολιτιστικής του κίνησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε το πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα, σήμα κατατεθέν της πόλης. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα είναι ο πρώτος δρόμος της πόλης που ονοματοδοτήθηκε και ταυτόχρονα ο αγαπημένος πεζόδρομος ντόπιων και επισκεπτών για βόλτα όλες τις ώρες της ημέρας. Θα θαυμάσουμε τη Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και τον εντυπωσιακό Ναό του Αγίου Σάββα. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - «ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ» - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - SREMSKI KARLOVCI

Πρωινό και η σημερινή μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, τη Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβι Σαντ, χτισμένο στις όχθες του Δούναβη. Στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες. Επόμενος σταθμός το Sremski Karlovci, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΣΚΟΠΙΑ

Πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για τα Σκόπια, με τη γραφική πέτρινη γέφυρα, σήμα κατατεθέν, που συνδέει το νέο κέντρο με την παλιά πόλη. Μετά την περιήγησή μας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση

ΣΚΟΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το απόγευμα.

 

 

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*S, 4* (1 Νις ή Κραγκούγεβατς, 3 Βελιγράδι, 1 Σκόπια)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Φόρος διαμονής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Durations

6ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €595,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει