από €0,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

6 ημέρες 11, 25/11 ΟΔΙΚΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ

0/5
Διάρκεια

6 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

Αναχωρήσεις: 11 & 25 Νοεμβρίου – 6 ημέρες οδικώς


Κωνσταντινούπολη αλλιώς η «Πόλη των Πόλεων». Ατμοσφαιρική από τη μία, με ένα μυστηριώδες πέπλο Ιστορίας, ακουσμάτων και γεύσεων, αλλά με σύγχρονο χαρακτήρα που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς από την άλλη.Ο μοναδικός συνδυασμός του ευρωπαϊκού και του ασιατικού στοιχείου, είναι που την κάνει γοητευτική. Ιστορική, μοντέρνα, παραδοσιακή – είναι πολλές πόλεις σε μία!


ΤΙΜΗ:
395,00€  κατ΄άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
160,00€  επιβάρυνση μονόκλινου
365,00€  παιδικό 2-12 ετών σε δωμάτιο με 2 ενήλικες

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι(25€). Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ

Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκιπόννησα. Θα επισκεφτούμε την Πρίγκιπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιστροφή στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς(oriental)(30€). Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγησηστα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5000 μεγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια επίσκεψη στο Μπαλουκλί(Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση από την Κων/λη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • Περιηγήσεις/ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα
 • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησσα
 • Αρχηγός/ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Προαιρετική ασφάλεια EXTRA II της Interamerican με καλύψεις και για COVID-19:25€ κατ’άτομο
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Durations

9 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €0,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει