από €0,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

7 ημέρες 30/11-06/12 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ

0/5
Διάρκεια

7 ημέρες

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

Απεριόριστο

Γλώσσες

Greek

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ

7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

430€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO 4* ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KIRIDIS HOTEL 3* ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο

Δίκλινο 430€
Μονόκλινο 580€

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση 06.00 π.μ. από Πειραιά και 06:20 π.μ. από Σύνταγμα για Λαμία (Ε.Ο.), στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς Λάρισα (Ε.Ο.), στάση για γεύμα (προαιρετικό). Παρακάμπτουμε την Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για να φθάσουμε στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΖΑΡΣΙ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ ή ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ) και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη ΡΑΙΔΕΣΤΟ όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση. Νωρίς το απόγευμα θα φθασουμε στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΕ και θα επισκεφθουμε την Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τζαρσί) αλλιώς Μεγάλο Παζάρι, Καλυμμένο Παζάρι ή Καλυμμένη Αγορά. Είναι αλήθεια ότι η Κλειστή Αγορά της Κωνσταντινούπολης είναι μία από τις μεγαλύτερες καλυμμένες αγορές στον κόσμο, για αγορές και συνάλλαγμα. και θα καταλήξουμε στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη ΠΟΛΗ, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ-ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟ)

Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ). Στη συνέχεια θα πάμε στον βυζαντινό ιππόδρομο. Εκεί θα δούμε τη στήλη του Θεοδοσίου και τον χάλκινο τρίποδα των Δελφών καθώς και το Βυζαντινό Υδραγωγείο που σήμερα ονομάζεται Γεραμπατάν.Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του. Απολαύστε την μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή καθώς είναι διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γυαλί” –βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου. Δείπνο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ, Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ)

Μετά το πρωινό θαθα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου εκεί θα δούμε τους τάφους των Οικουμενικών Πατριαρχών, επισκεψη Πατριαρχειο και θα επιβιβαστούμε σε πλοίο με προορισμό τα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Θα επισκεφτουμε την ΠΡΙΓΚΗΠΟ. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο. Επιστροφή στην πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ( ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ) – ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση και ξενάγηση στο παλάτι του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανάκτορο ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922. Στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη για την ΠΡΟΥΣΑ. Άφιξη στην ΠΡΟΥΣΑ. Επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη καθώς και το ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ – ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετα το πρωινό θα να αναχωρήσουμε απο την ΠΡΟΥΣΑ για την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις.θα περάσουμε την καινούργια γέφυρα των Δαρδανελίων γιά να βρεθούμε πολύ σύντομα και χωρίς καθυστερήσεις απέναντι στην ευρωπαϊκή ηπειρο. Εκτός του ότι είναι μοναδική εμπειρία να δούμε τα Δαρδανέλια από ψηλά, Τα Δαρδανέλια ήταν παλιά γνωστά ως Ελλήσποντος και χωρίζουν τη βορειοδυτική Μικρασία από την Χερσόνησο της Καλλίπολης, που ήταν γνωστή κατά την αρχαιότητα ως Θρακική Χερσόνησος. Τα στενά αυτά έχουν παίξει στρατηγικό ρόλο. Το πολύ στενό και ελικοειδές σχήμα του πορθμού μοιάζει περισσότερο με ποταμό και θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους, πολυσύχναστους και δύσκολους υδάτινους δρόμους. Συνεχίζουμε Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσες στο ξενοδοχέιο ΚΙΡΙDIS HOTEL 3*** στην Κομοτηνή
 • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη
 • 1 διανυκτέρευση στην Προύσα με πρωινό σε ξενοδοχείο 4*
 • 4 δειπνα στην Κωνσταντινουπολη & Προυσα
 • Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα
 • Αρχηγός εκδρομής – Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα
 • Νυχτερινή διασκέδαση με φαγητό , χορό και χανουμάκια (35€)
 • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο (25€)

Durations

7 ημέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €0,00

Φόρμα ενδιαφέροντος

  Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

  Organized by

  SymiacosTravel

  Member Since 2022

  Μπορεί επίσης να σας αρέσει