από €170,00
Φόρμα ενδιαφέροντος

ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ 

0/5
Διάρκεια

Τύπος Ταξιδιού

Specific Tour

Μέγεθος ομάδας

1 person

Γλώσσες

___

Περιγραφή

Κοινοποίηση στα Social Media

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΗΝΗ-ΜΕΘΩΝΗ-ΠΥΛΟΣ-ΑΕΡΟΠΟΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ

24/12 – 3 ημέρες

170,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
160,00 € κατ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο
220,00 € μονόκλινο

 

Πρόγραμμα

Ανάπτυξη όλων
1η ημέρα:ΑΘΗΝΑ-ΑΡΧ.ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Αναχώρηση 07.30πμ.από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα για Αρτεμίσιο στάση και από εκεί προσπερνώντας την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη κατευθυνόμαστε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ο οποίος ιδρύθηκε το 369 π.Χ. από τον θηβαίο στρατηγό Επαμεινώνδα και έγινε η πρωτεύουσα του ελεύθερου Μεσσηνιακού κράτους. Στον χώρο της πόλης σώζονται μνημεία δημόσιου και θρησκευτικού χαρακτήρα, πολλά από τα οποία έχουν σε μεγάλο βαθμό αναστηλωθεί. Παραμονή και εν συνεχεία για την πόλη της Μεσσήνης όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για Καλαμάτα, τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ θα απολαύσουμε το ρεβεγιόν μας συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΜΕΘΩΝΗ-ΠΥΛΟΣ

Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος μας σταθμός η γραφική κωμόπολη Μεθώνη που διατηρεί αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές, χτισμένη πάνω στα ερείπια της αρχαίας πόλης και αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές κωμοπόλεις της Πελοποννήσου που υπήρξε ονομαστή για το στρατηγικής και εμπορικής σημασίας λιμάνι της. Εδώ βρίσκεται και το επιβλητικό Ενετικό κάστρο, ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, ονομαστό για την οχυρωματική του θέση. Παραμονή στην παραλιακή πόλη ενώ για την συνέχεια μας περιμένει στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου η πανέμορφη Πύλος, χτισμένη αμφιθεατρικά που θυμίζει νησί με αξιοθέατα όπως το επιβλητικό μνημείο των «Τριών ναυάρχων», παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της Καλαμάτας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΓΥΘΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή μέσω της Μεσσηνιακής Ριβιέρας και της έξω Μάνης για να περάσουμε από τις δυο πιο όμορφες πολιτείες της,την Στούπα και την Καρδαμύλη για να καταλήξουμε στην Αρεόπολη,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα και λιθόχτιστους ξενώνες. Παραμονή για τον καφέ μας και αναχώρηση για το πολυσύχναστο & κοσμικό Γύθειο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Αργότερα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με μια ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο GALAXY 3* στην Καλαμάτα
  • 2 πρωινά μπουφέ
  • 2 δείπνα ένα εκ των οποίων ρεβεγιόν στις 24/12 με μουσική
  • αρχηγός/συνοδός
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • * Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • * Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

Durations

3μέρες

Τοποθεσία Ταξιδιού

από €170,00

Φόρμα ενδιαφέροντος









    Με την αποστολή αποδέχομαι τους Όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

    Organized by

    SymiacosTravel

    Member Since 2022

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει